ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - EVENOXYL

Στην EVENOXYL-ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ το ταξίδι μας ξεκίνησε το 1964 με πάθος για τις ξύλινες κατασκευές που έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Για πάνω από έξι δεκαετίες είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία εξαιρετικών ξύλινων κατασκευών που συνδυάζουν τη διαχρονική κομψότητα με τη σύγχρονη λειτουργικότητα.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε απο τον Ζάππα Παναγιώτη, και χτίστηκε στις αρχές της δεξιοτεχνίας και της ακλόνητης δέσμευσης στην ποιότητα. Από την αρχή, ξεκινήσαμε να επαναπροσδιορίσουμε τις δυνατότητες των ξύλινων κατασκευών, συνδυάζοντας την παραδοσιακή τέχνη με καινοτόμες τεχνικές.

Με τα χρόνια, η EVENOXYL-ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ έχει εξελιχθεί σε συγχρονισμό με τις εξελίξεις της βιομηχανίας και τις μεταβαλλόμενες αρχιτεκτονικές τάσεις. Η ικανότητά μας να προσαρμοστούμε στις νέες τεχνολογίες διατηρώντας παράλληλα την ουσία της τέχνης μας μας επέτρεψε να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή του τοπίου των ξύλινων κατασκευών.

Το 1964 η βιωσιμότητα δεν ήταν απλώς μια τάση , ήταν μια ευθύνη που δεχθήκαμε πρόθυμα. Η δέσμευσή μας από την αρχή στην υπεύθυνη προμήθεια ξύλου και τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές έθεσε τα θεμέλια για μια εταιρεία που όχι μόνο κατασκευάζει ξύλινες κατασκευές αλλά συμβάλλει επίσης στην υγεία του πλανήτη μας.

Aπό έργα ορόσημων κατοικιών έως εμβληματικούς εμπορικούς χώρους, κάθε δημιουργία EVENOXYL-ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ αφηγείται μια ιστορία σχολαστικού σχεδιασμού, ανώτερης δεξιοτεχνίας και ικανοποίησης αναγκών των πελατών. Το portfolio μας αποτελεί απόδειξη των ορόσημων που έχουμε επιτύχει κατά τη διάρκεια των δεκαετιών.

Στην καρδιά της EVENOXYL-ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ βρίσκεται μια οικογένεια εξειδικευμένων τεχνιτών και επαγγελματιών που μοιράζονται μια κοινή αφοσίωση στην κληρονομιά τους ,την τέχνη της ξύλινης κατασκευής. Η τεχνογνωσία και το πάθος τους για δημιουργία εμποτίζουν κάθε έργο με ένα μοναδικό μείγμα ακρίβειας και καλλιτεχνίας.

Καθώς κοιτάζουμε προς το μέλλον, η δέσμευσή μας για την αριστεία ,παραμένει ακλόνητη. Η EVENOXYL-ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ συνεχίζει να είναι λαμπαδηδρόμος για τις ξύλινες κατασκευές, υποσχόμενη να διατηρήσει την εγγύηση της ποιότητας, της βιωσιμότητας και της καινοτομίας που μας καθορίζει από το 1964.

ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ welcome